Solafamilien bidrog med god støtte under årets McDonalds kamp! – Sola

Solafamilien bidrog med god støtte under årets McDonalds kamp!

Hjemmekampen mot Vipers endte med et fem målstap 28 -33, men utenfor parketten viste Solafamilien at de virkelig ønsker å stille opp for barn som gjerne trenger det litt ekstra.

I forkant av kampen ble det avholdt auksjon for Nettverksfamilien. Over 130 samarbeidspartnere i VIP rommet kan vi konstatere er ny rekord. For anledningen nyutnevnt auksjonarius Carl Åge Herrem fikk gang på våre sponsorer, og med flotte auksjonsobjekt fikk vi samlet inn over 15 000,- til organisasjonen «Se Meg – Barn som pårørende».

Carl Åge var «on fire» under auksjonen for Nettverksfamilien. Foto: Kenneth McDowell

I tillegg ble det arrangert loddsalg ute i en fullsatt Åsenhall – og mange kjøpte lodd! Etter kampen kunne fornøyde vinnere hente flotte premier donert av McDonalds, Clarion Hotel Air og Sola Håndball.
Totalt samlet Solafamilien inn rett i overkant av 18500,- til «Se Meg – Barn som pårørende».

McDonalds stilte med stand, som var populær blant de minste! Her fikk de mulighet til å vinne fine premier på Lykkehjul, og ikke minst så vi flere og flere med flott ansiktsmaling utover kampen.

Foto: Kenneth McDowell

I pausen fikk alle barn som ønsket mulighet til å danse på parketten, under ledelse av Forus Sportssenter. I overkant av 80 barn tok utfordringen på strak arm, og shaket løs!

Foto: Siri Forgaard

Vi ønsker å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere McDonalds Sør Rogaland, Clarion Hotel Air og Forus Sportssenter – sammen skapte vi en unik kveld i Åsenhallen! Sist men ikke minst – tusen takk til verdens beste publikum og sponsornettverk som stiller opp!

Fullsatt Åsenhallen leverte til terningkast seks for stemning. Foto: Kenneth McDowell