Solabladet sender alle Solakampene denne sesongen! – Sola
Foto: Kenneth McDowell

Solabladet sender alle Solakampene denne sesongen!

Åsenhallen og eliteseriekamp er som oftest synonymt med mye publikum og høy stemning. Sesongen som nå har startet blir en rar sesong, med strenge restriksjoner i forhold til antall publikummere.

Vi er derfor veldig glade for at vår samarbeidspartner Solabladet også i år skal sende alle Solakampene, både hjemme og bortekampene.

– I en sesong der vi dessverre ikke kan ha så mange tilskuere som vi skulle ønske er det veldig bra at vi får sendt alle kampene, og det er moro at det er hos Solabladet. Vanligvis vil vi jo ha alle folk i hallen, men dette blir et annerledes år.

Siri Forgaard, salgs- og markedssjef i Sola HK.

Også Solabladet er glad for nettopp dette samarbeidet.

– Det er veldig kjekt at vi kan sende Sola HK også denne sesongen. Siden det dessverre ikke vil være fullt i hallen, i hvert fall til å begynne med er det viktig at flest mulig får sett dem, om det så blir på skjermen. Vi håper av hele vårt gule hjerte at Camilla Herrem, Malin Holta og resten av Steffen Stegaviks lag tar en kraftig revansje etter fjoråret. Selv har jeg meget stor tro på hjemkomne Kristiane Knudsen, sier Helene-Pahr Iversen, redaktør og daglig leder i Solabladet.

Helene Pahr Iversen gleder seg over at de også denne sesongen viser alle Sola sine kamper i REMA 1000 ligaen. Foto: Solabladet

Første kamp som sendes på Direktesport vil være bortekampen mot Rælingen 2. september. Første hjemmekamp vil være mot Molde 6. september. For hele menyen kan du gå til denne linken.