Sola møter Fana i kvartfinalen – Sola

Sola møter Fana i kvartfinalen

Vipers, Storhamar, Sola og Molde sikret seg de fire øverste plassene i REMA 1000-ligaen og sammen med  Fana, Romerike Ravens, Fredrikstad og Byåsen utgjør de lagene i årets sluttspill. Kampene fastsettes ved at lagene som blir nr. 1.-4 i REMA 1000-ligaen, velger motstandere fra 5.-8. plass. 

I TettPå sendingen mandag kveld ble det klart hvem som møter hvem i årets sluttspill.
Sola valgte Fana som motstander, og starter med hjemmekamp mot dem 1. mai. Deretter blir det bortekamp i Fana Arena 4. mai, før en eventuell hjemmekamp i Åsenhallen 8. mai for å kåre et lag som går videre til semifinalen.

Spennende kvartfinale-runde

Fana og Sola har møtt hverandre tre ganger i årets sesong. Begge lag vant sine hjemmekamper i serien, og Fana vant samtidig mot oss i NM. Med andre ord det blir en spennende runde om hvem som får mulighet til å spille semifinale senere i mai.

Billettsalg til kvartfinalen starter over påske

Etter påskeferien vil vi åpne salg for første kvartfinale kamp 1. mai. Som alltid vil man skaffe seg billett i Sola HK appen.

Sluttspill for kvinner

De spilles best av tre kamper i både kvartfinaler, semifinaler og finaler. Datoene er slik:
Kvartfinaler: 1., 4. og 8. mai med reservedatoer 27. april, 3. og 5. mai dersom det skal tas hensyn til e-cup. Semifinaler spilles 11. 19. og 22. mai.
Finaler spilles 25., 28. og 31. mai

Datoene kan bli endret av hensyn til e-cupkamper og TV 2s ønsker om TV-kamper.

Øvrige kvartfinaleserier:

  • Vipers – Fredrikstad
  • Storhamar – Romerike Ravens
  • Molde – Byåsen