Sola med poengfangst i Ravneredet – Sola

Sola med poengfangst i Ravneredet

Søndag ettermiddag var det duket for siste oppgjør i Rema1000-ligaen og siste mulighet for lagene til å ta 2 poeng. Ravens kom fra en overbevisende seier mot Gjerpen. De var garantert motivert for å fortsette denne trenden, men 12 jenter fra Sola ville det annerledes.

Kampen startet godt for Ravens sin del, og et lite påskrudd Sola-lag måtte se at Maja Muri satt inn 3-0. Dette er dessverre ingen god ledelse i håndball, og vi dro oss raskt inn igjen i kampen. Lagene fulgte hverandre tett, med Solajentene noen få mål foran. På tross av dette gikk lagene til pause med 16-16.

Andre omgang startet best for Ravens sin del, og de førte an. Både med 1 og 2 mål foran. Hele 2.omgang blir en jevn affære, og med 30 sek igjen på tavlen, bommer Ravens alene med Rikke Marie Granlund. Steffen Stegavik på solabenken tar timeout med 14 sek igjen, med klare instrukser om å ro i land en seier, og ikke ta for tidlig avslutning. Denne planen gjennomfører jentene med glans, og kampen ebber ut i en 1-målsseier til oss, 29-30. Kaja Haugseng ble kåret til Solas beste spiller.

Dette var altså årets siste kamp i årets Rema1000-liga, og allerede onsdag starter sluttspillet. Vi har valgt Fredrikstad, og ønsker å se deg på tribunen i Åsenhallen. Sluttspillet spilles best av 3 og første til å vinne to kamper går videre til semifinalen.

Steffen Stegavik: «Jevn kamp som vi viser styrke ved å vinne på slutten. Ligger under med 2 mål da det er igjen 6 minutter, men klarer å ro det i land. Noe som viser styrke inn mot sluttspill.»

Kaja Haugseng: «En kamp som ikke betydde noe for tabellplasseringen, men skulle ønske vi var litt mer på gjennom hele kampen. Jeg er derimot ikke bekymret frem mot kvartfinalen i sluttspillet, og gleder meg til det starter.»