Sola J05 ubeseiret i Bring – og klar for sluttspill – Sola

Sola J05 ubeseiret i Bring – og klar for sluttspill

I helgen dro Sola J05 til Jessheim for å spille siste runde i Bringeserien.

I første kamp møtte de Holmen. Litt svakt forsvarsspill til tider, men jentene har god flyt i angrep og vinner kampen 37-30. I søndagens andre kamp 2 stod Randesund på motsatt banehalvdel. Jentene var ikke helt påskrudd i første omgang og går til pause med 3 måls ledelse. Etter pausen skrur jentene opp tempoet og spiller en veldig god andre omgang, og vinner kampen 28-17.

Ubeseiret og klar for sluttspill

Sola J05 har gått ubeseiret gjennom gruppespillet og er nå kvalifisert for sluttspill i mai.
Jentene er strålende fornøyd, og gleder seg masse til å møte de beste lagene i Norge.

Vi er utrolig stolt av jentene våre! De er en enormt treningsvillig gjeng som har lagt ned masse hardt arbeid både morgen og kveld. Utrolig kjekt og velfortjent at jentene nå skal få delta i det nasjonale sluttspillet som har vært det store målet gjennom sesongen.