Sola HK videre til historisk gruppespill i European League – Sola

Sola HK videre til historisk gruppespill i European League

Sola spilte søndags formiddag returkamp mot russiske HC Astrakhanocha i Astrakhan, og til tross for tap er vi nå videre til et historisk gruppespill i EHF European League. 

Sola hadde et godt utgangspunkt før kampen, med 11 mål å gå på etter første oppgjør. I Russland var det hjemmelaget som førte store deler av kampen, men sammenlagtseieren var aldri truet. Til pause sto det 12-11 til Astrakhanocha, og i andre omgang handlet det bare om å trygge sammenlagtseier og videre avansement for laget i gult.

Når slutt signalet gikk sto det 27-20 til det russiske laget, og Sola er videre til et historisk gruppespill i EHF European League. Gruppespill starter over jul, og trekningen vil skje neste uke. Avansement til gruppespill i europaligaen betyr utrolig mye for klubben, spillere, samarbeidspartnere og ikke minst for regionen.

En viktig milepæl er nådd for klubben, og gang på gang viser denne spillertroppen at de har utrolig vilje, pågangsmot og er et lag man bør få øynene opp for.

Nå venter en lang hjemreise, før laget lander mandag kveld på Sola Flyplass klokken 21:25.

Vi håper flere i Solafamilien tar turen til flyplassen for å ønske laget velkommen hjem, før det blir en velfortjent kamp-pause frem til nyåret. Vi ser frem til et spennende og fantastisk 2022 – både i REMA 1000 ligaen og i Europa.