Sola HK J 2009 deltok for første gang i PW Cup – Sola

Sola HK J 2009 deltok for første gang i PW Cup

Endelig var tiden kommet til at jentene skulle få delta på PW Cup, etter at PW cup 2022 ble avlyst grunnet covid.

Det var totalt 15 spillere og 4 voksne som møtte på Sola Flyplass 31. mars for å ta turen til Sandefjord, dessverre så fikk vi ikke den beste starten. Flyet ble kansellert og vi ble ikke booket om slik at vi kom til å rekke de første kampene på lørdagen. Etter mye organisering og venting (5,5 timer) kom vi oss på en buss og satte retning mot Larvik.

Buss turen gikk fint og de fleste fikk sovet noen timer før vi ankom Larvik kl. 03:30 Første kamp skulle egentlig starte kl. 08:40, men fikk heldigvis flyttet denne slik at vi fikk noen timer søvn for turneringen startet for vår del.

Hele gruppespillet ble gjennomført på lørdagen hvor vi da spilte 4 kamper, endelig var vi i gang. Jentene viste at formen var på plass og vi endte opp med 3 seire og 1 tap.

Vi avsluttet lørdagen med å dra på Peppes pizza etter en lang dag for å få litt mat, det ble tidlig seng (kl 23 😊 ) siden sluttspillet startet tidlig søndag morgen.

Nå var vi var klar for å spille 1/16 finale mot Nordstand, vi fortsatte det gode spillet og vant 19-9, i 1/8 finalen skulle vi spille mot Sandefjord, disse hadde vi møtt i Norden Cup tidligere så vi kjente litt til laget fra før. Her ble det også seier 25-14.

Nå var jentene virkelig i flyten, og med den fantastiske supportergjengen begynte vi å tenke på at dette kunne bli en god dag 😊

I kvartfinalen skulle vi møte Skedsmo som vi hadde tapt mot i Norden Cup, men også blitt gode venner med. Dette ble en jevnspilt kamp som vi vant 17-14.

Nå var vi komt helt til semifinalen og alle var kjempefornøyde, stemningen var på topp. I semifinalen skulle vi spille mot Rygge, dette var også et lag vi hadde spilt mot i Norden Cup hvor det ble tap, men når var jentene bestemt på å gi alt og vi vant 15-13.

Igjen så ble vi løftet av den gode supportergjengen og vi var klar for finale!!

Det var kort tid mellom semifinale og finale så nå var det viktig å få i seg mat og drikke.

I finalen skulle vi spille mot Bjarg, dette var et lag vi aldri hadde spilt mot tidligere, men vi visste det kom til å bli vanskelig. Det var fullt i hallen og stemningen var fantastisk. Jenten ga det siste de hadde, men det holdt ikke helt inn, vi tapte finalen 15-22. Men vi er superfornøyde med 2 plass i PW Cup!

Totalt spilte vi 9 kamper på 2 dager (4 Lørdag og 5 Søndag) så det var en sliten, men fornøyd gjeng som reiste hjem søndag kveld. Men for en kjekk tur dette har vært, både sportslig og sosialt.

Jentene, trenere, lagledere og foreldre har hatt det helt topp, vi gleder oss masse til flere turer.

PS. Nå har supportergjengen satt standarden, den skal og må følges opp 😊 Tusen takk!