Sola er klare for Eliteserien 2019/2020 – Sola

Sola er klare for Eliteserien 2019/2020

Jentene dro i dag til Follo for runde nummer 19 i første divisjon. Tok vi med oss poengene hjem i dag ville vi allerede ha sikret vår plass i Eliteserien neste år, men Follo – som ligger på tredjeplass på tabellen – var ikke ventet å være noen enkel motstander. Det vises godt igjen i første halvdel av første omgang. Sola og Follo følger hverandre tett og bytter på å ha en ettmåls ledelse over hverandre. Men etterhvert løsner det litt for Sola og de får skaffet seg en liten luke. Til pause er stillingen 11-16 i favør Sola.

Etter pause ser det ut til at Sola har bestemt seg for at de ikke vil forlate Langhushallen uten to poeng og de setter inn ett ekstra gir. Follo klarer ikke å svare og Sola får dermed bare en større og større luke. Kampen ender tilslutt 24-38 og Sola kan juble hele veien hjem til Stavanger. Etter 19 strake seiere er vi sikret en plass i Eliteserien uansett utfall av de siste tre kampene.

Line setter inn hele 11 mål denne kampen og blir både toppscorer og blir kåret til Sola sin beste spiller. I tillegg scorer Camilla ti mål og Malin scorer seks mål.

Neste søndag tar vi i mot Gneist hjemme i Åsenhallen kl 18:00 og vi håper på full jubel for jentene våre da #rettopp