Snipp snapp snute, så var sesongen ute… – Sola

Snipp snapp snute, så var sesongen ute…

Lørdag formiddag satte Sola-jentene seg på flyet retning Gardermoen for å spille 3.sluttspillkamp mot Storhamar. Vi hadde vunnet første kampen, Storhamar hadde vunnet andre kamp og vinneren av nummer tre ville gå til sluttspillfinalen 2024 mot Vipers.

Jentene startet som tidligere kamper med 5-1 i forsvar, noe Storhamar tidligere hatt problemer med. I motsetning til de to foregående kampene var det Storhamar som startet best og gikk tidlig opp i 5-2 ledelse.. På tross av den dårlige starten hentet jentene det inn og etter 13 min sto det 7-8 i favør Sola. Etter dette tok Storhamar igjen grep om kampen og gikk til pause med ledelse 16-14.

Andre omgang startet som første omgang med at vi måtte jage Storhamar. De ligger både 2 og 3 mål foran før lagene igjen er like langt på stillingen 23-23. På dette tidspunktet av kampen har begge lag muligheten til å ta grep om kampen, og dessverre for oss klarer vi ikke å omsette sjansene til scoring, og vi må igjen se at Storhamar drar ifra. Solajentene legger alt i potten for å prøve å hente igjen, og dette resulterer i et 6-målstap 32-26.

Som ifjor ryker vi ut i semifinalen etter 3 kamper. Jentene kjemper godt og er marginer unna å komme til en finale. Nå venter en god pause, før jentene igjen skal starte på en ny sesong, og muligheten til å oppnå nye gode resultater.

Takk til alle som har fulgt Sola sesongen 23/24 og vi håper å se dere tilbake igjen i hallen når dommeren blåser igang sesongen 24/25. På gjensyn!