Snart tid for semifinale og årets Kronekamp – torsdag kan du hente ut din gratisbillett! – Sola

Snart tid for semifinale og årets Kronekamp – torsdag kan du hente ut din gratisbillett!

Onsdag 15. mai møter vi nok en gang Storhamar til semifinale #2 i Åsenhallen, og arrangerer også sesongens Kronekamp! Vi ønsker å skape en flott ramme, og fantastisk stemning i hallen når vi skal spille semifinale – og fylle Åsenhallen med 1086 tilskuere. Er DU klar?

Prinsippet med Kronekampen er enkelt. Våre samarbeidspartnere, bedrifter og privatpersoner bidrar med en sum per tilskuer, du blir med og fyller hallen til støtte for Sola HK.

Billettene til kampen vil være gratis for alle publikummere, så vi håper på en full hall onsdag 15. mai! Ta med deg naboen, vennegjengen, familien eller håndball-laget ditt! Vi vil lage en skikkelig festkveld, og trenger deg på tribunen for å lage en fantastisk ramme rundt en svært viktig kamp!

Torsdag 9. mai kan du sikre deg DIN gratisbillett til kampen:

Billetter må man hente ut i forkant av kampen. Vi åpner for uthenting av billetter i Sola HK-appen og på nett solah-woow.no. torsdag 9. mai klokken 12:00, så lag deg allerede nå en bruker, så er du klar til å sikre deg gode plasser! Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren til denne kampen.

Kampen starter klokken 18:15, og dørene åpner en time før – klokken 17:15.
Alle må ha billett klar som skal skannes før man kan gå inn i hallen, og billettene gjelder for faste seter. Det betyr at det felt, rad og sete som står på billetten er det du skal benytte. OBS: Kjøper du billett på felt A1 eller C1 er det unummererte plasser. Disse feltene er kortrappene i Åsenhallen, og om de er fullsatt må man benytte ståplasser.

Takk til alle våre bidragsytere!

Vi ønsker å takke våre samarbeidspartnere, bedrifter i næringslivet og privatpersoner som gjør Kronekampen mulig! Dere er med på å støtte arbeidet som gjøres her i Sola HK, en klubb med over 30 lag i vår ungdom/bredde avdeling og regionens råeste kvinnelag!

Mer informasjon finner du på denne linken; her kan du se bidragsyterne til Kronekampen, og om du ønsker å bidra er det også mulig!

Tusen, tusen takk!