Sluttspurt i REMA1000-ligaen – Sola

Sluttspurt i REMA1000-ligaen

Etter en pause fra kamper er det endelig duket for nytt oppgjør når Storhamar Elite i morgen gjester Åsenhallen. Grunnspillet er i sluttfasen og selv om medaljene er delt ut, ønsker lagene å vise seg fra sin beste side før sluttspillet. Vi sikret bronsemedaljen etter seier mot Fredrikstad i Kongstenhallen.

Sist vi møtte Storhamar var vi ikke påskrudd, og gikk på et 10-målstap. Så det vil være et revansjelystent lag som entrer parketten, og skal jobbe for at det ikke gjentar seg.

Laget fra Hamar har gjort en solid sesong og sikret sølv-medaljen bak Vipers.  Tar man en titt på toppscorerlista i Rema1000 ligaen, så ser man at Storhamar har et jevnt godt lag, der alle er med å bidrar. Selv om det er ganske jevnt mellom spillerne, har Anniken Obaidli tatt et ekstra ansvar og stått for hele 121 mål i årets liga.

Klokken 18:15 blåser dommeren i gang kampen, og vi ønsker at du tar del i denne begivenheten. Oppgjørene mot Storhamar har historisk sett vært jevne, så dette er garantert en kamp du ikke vil gå glipp av. Håndball er som alltid best live! Etter kampen blir det medaljeseremoni hvor jentene hylles og mottar bronsemedaljene.

Steffen Stegavik: «Alltid gøy å møte Storhamar, tøffe kamper opp gjennom årene, selv om de var bedre enn oss i Final8. Dessverre betyr ikke kampen noe for ligaplasseringen, men vi vil vise oss fra en bedre side en sist vi møttes. Så motivasjonen er på topp.»

På grunn av cup-reglement kunne ikke Janne Eklo spille kampen i Final8, men er nå klar for sin første kamp mot Storhamar i Soladrakt. 

Janne Eklo:  «Det blir en tøff kamp, men vi er forberedt på det meste. Vi kommer til å gi alt, og har alltid troen på at vi kan ta med oss 2-poeng.»