Skremte Njård av banen – Sola
Marianne, Therese, Amalie og Mona kledde seg om fra ninja turtles til gulkledde Solaspillere. Fra seier på Halloween bidro de til håndballseier søndag kveld.

Skremte Njård av banen

Torsdag hadde jentene teambuildning i forbindelse med Halloween, en dag mange kler seg ut for å skremme. På søndag kledde jentene seg i gult og prestasjonen skremte antageligvis motstanderen, Njård, da de måtte se seg slått med hele ti mål.

Solabladet fulgte jentenes tidlige Halloween-feiring der det gjaldt å ha best kostyme, skjære det mest kreative gresskaret og samle inn mest mulig snop. Les mer her.

Søndag ventet noe vi så på som et toppoppgjør i Åsenhallen. Selv om Sola hadde en treg start og ledet kun med et mål til pause (14-13), var det ikke mye som tydet på jevnt oppgjør i andre omgang. Til slutt ble det utklassing og sluttsifrene (35-25) viste at storseieren var et faktum.

Ubeseiret ligger jentene i toppen av tabellen sammen med Molde. Neste kamp spilles i Bergen hvor nåværende treer, Fana, er motstander. Til Aftenbladet sier Knut Ove Joa at den nåværende tabellplasseringen ikke nødvendigvis vil stå til sesongslutt.

– Molde er nyopprykket, og det er overraskende at de ligger der de ligger. Vi hadde en god kamp sist mot Bækkelaget, hvor vi fremstår slik vi ønsker. Vi spiller også en veldig god andreomgang i dag. Vi tar en kamp av gangen, og jobber videre på trening. Vi skal inn i en tøff periode nå i november og desember, sier han.

Søndagens toppskårer ble Heidi Samuelsen med ni nettkjenninger, hakk i hel fulgte Malin Holta med åtte mål.

Juryen kåret målvakten Kimberley Bleivik (bildet under) til Solas beste. Canadieren har storspilt som Solas sisteskanse spesielt de to siste kampene. Nå satser hun mot landslaget og trenger hjelp for at muligheten kan bli realitet. Vil du bidra? Les mer her.


Fotograf: Charlotte Mæland

Laget mot Njård: Therese, Heidi, Malin, Kimberley, Amalie, Sunniva, Marianne, Malene, Silje, Mona, Sherin og Veronica.

Se tabell og øvrige resultater.

– Det skulle vært en toppkamp, men istedenfor viste Sola at de blir vanskelige å slå i år, skriver Charlotte Mæland for Solabladet.