Signering i millionklassen! – Sola

Signering i millionklassen!

Sandnes Sparebank og Sola Håndball er enige om å forlenge samarbeidet i 4 år. Dette betyr at samarbeidet vil ha vart i 18 år når den nye avtalen utløper etter sesongen 2024/2025.

Den nye kontrakten mellom partene ble signert i Sandnes Sparebank sine lokaler på Sola torsdag. Banken har vært en viktig samarbeidspartner for Sola Håndballklubb i mange år og klubben ser med stor glede og takknemlighet på at samarbeidet fortsetter.

Sandnes Sparebank er en av de største lokaleide sparebankene her i regionen, og tilbyr produkter til konkurransedyktige betingelser innen finansiering, sparing og forsikring – i tillegg har de årlig kundeutbytte til alle sine kunder.

I begynnelsen av 2021 åpnet de nytt filialkontor midt i Sola sentrum – og det gir oss en enda nærere tilknytning til vår hovedsponsor.

At Sandnes Sparebank ønsker å forlenge samarbeidet videre med Sola Håndball er en veldig god nyhet for alle som spiller i klubben og er med i Solafamilien. Vi setter stor pris på at banken ønsker å bli med oss på laget videre, og også i årene fremover vil være en av klubbens største og viktigste bidragsytere både for bredde og elite. Vi er svært privilegerte som har en så lojal samarbeidspartner som Sandnes Sparebank med oss i tykt og tynt. Det gir klubben en trygghet og stabilitet, både i gode og vanskelige tider. At banken nå signerer en avtale på 4 sesonger i en svært utfordrende tid for alle, gjør at vi kan fortsette det flotte arbeidet som gjøres i klubben for alle våre over 500 medlemmer

Siri Forgaard, salgs og markedssjef i Sola Håndball

Den første sponsoravtalen mellom partene ble inngått i 2007.

Det er svært gledelig at vi nå forlenger hovedsponsoravtalen med Sola Håndball! Det er en meget godt drevet klubb med håndballjentene som regionens flaggskip i front. Vi er stolte av å kunne bidra til at denne klubben utvikler seg videre og gleder oss til å fortsette det gule samarbeidet. Dessuten har Sola lenge vært et viktig markedsområde for oss og det var også hovedårsaken til at vi ønsket å bli med Aktiv Eiendomsmegling på et felles kontor her. Vi har en økende kundemasse som blir mer og mer fornøyde med oss som bank og det ønsker vi at flere rundt Sola bør undersøke nærmere. Jeg oppfordrer de som ennå ikke har blitt kunde hos oss til å ta en uforpliktende prat med en av våre dyktige og lokale rådgivere, både innen bank og eiendomsmegling

Erik Kvia Hansen, Direktør Personmarked i Sandnes Sparebank.
Vi gleder oss til flere sesonger sammen med den gule banken – og deler oppfordringen til Erik om å ta kontakt med Sandnes Sparebank for en uforpliktende prat i deres flotte nye lokaler på Sola.

#sammenforSola