Seier på hjemmebane – Sola

Seier på hjemmebane

A-laget viste seg ikke fra sin beste side. Men i siste minutt scoret Heidi Samuelsen og Sola vant 22-21 mot Njård.

Søndag kveld spilte Sola mot Njård i Åsenhallen. Det var en nervepirrende og jevn kamp. Njård ledet ofte med ett eller to mål, men Solajentene ga ikke opp. Likevel var de absolutt ikke på sitt beste denne gang.

– Det er rotete, mye slurv og skuffende prestasjoner fra flere sentrale spillere. Alt i alt er jeg glad for at det blir jubel til slutt, men måten vi fremstår på, er helt forferdelig, sier trener Knut Ove Joa til Solabladet.

I pausen var stillingen 9-9.

2. omgang var veldig nervepirrende. Mange engasjerte tilskuere heiet fra tribunen i Åsenhallen. De to siste minuttene var ekstra intense. Like før sluttsignalet var stillingen 21-21 og Sola fikk ballen. Under ett minutt igjen kastet Heidi Samuelsen ballen i mål.

Sola vant 22-21 mot Njåd.

Heidi Samuelsen ble kåret til banens beste spiller fra Sola sitt lag. Hun var toppscorer med seks mål. Andre som scoret for Sola var Silje Stangeland med 4 mål, Marianne Klepp Andersen scoret 3, Susann Jøraandstad 2, Sherin Obaidli 2, Sunniva Selland 2, Therese N. Nordbø, Veronica Berntsen og Elisabeth Grøsfjeld,

Neste hjemmekamp er mot Viking TIF søndag 13. oktober.