Seier over Larvik – Sola

Seier over Larvik

I dag tar vi i mot Larvik til fjerde runde i NM og alt er duket for en spennende kamp! Det tar fire minutter før Larvik setter inn kampens første mål. Sola svarer kjapt og setter så inn fem kjappe mål før Larvik får sitt neste. Og slik fortsetter Sola. Til pause står det 14-10.

Etter pause fortsetter vi i samme tempoet og vi slipper aldri Larvik nærmere inn enn fire mål bak. Store deler av omgangen leder vi med med seks og syv mål. Larvik kommer litt nærmer inn de siste minuttene, men de de har ikke en sjanse. Sluttresultatet blir 28-25 til Sola.

Kimberley er som en vegg i mål i dag og redder skudd etter skudd fra ett mer og mer frustrert Larvik. Hun får bestemannsprisen med seg hjem. Line blir toppscorer med syv mål, Abbey scorer seks mål, Camilla fem og Hege fire. I dag er jentene virkelig på topp og ingenting kunne stoppe dem.

Neste hjemmekamp er på søndag kl 14:00. Da tar vi i mot Førde.