Seier og avansement i sluttspillet – Sola

Seier og avansement i sluttspillet

Kongstenhallen var rigget og klar til å arrangere kampen om semifinaleplass i sluttspillet. Fredrikstad var nok en gang motstander, et lag vi hadde slått tre ganger før tidligere i sesongen. Premissene for kampen var klare, med seier ville vi avansere videre til semifinalen i årets sluttspill. Forrige møtet i sluttspillet ble det en varierende kamp, der vi spilte to forskjellige omganger kvalitetsmessig. Målet i denne kampen var å spille god håndball i 60 min.

Kampen startet likt som tilsvarende oppgjør i plankebyen i REMA1000-ligaen.  To lag som fulgte hverandre tett til det sto 8-8. Etter dette tok Solajentene mer kontroll i kampen og begynte sakte, men sikkert å dra i fra. Jentene ga seg ikke før det sto 11-17 på tavla. Herfra og ut måtte det det være fokus på å spille god håndball de neste 30 minuttene.

Jentene fortsetter det gode spillet fra slutten av 1.omgang. Vi fortsetter å dra sakte ifra. Allerede etter 11 minutters spill i andre omgang hadde ledelsen økt til 12 mål. Videre spill i sluttspillet så lyst ut. På tross av dette, så de seg aldri tilbake og ga seg ikke før det sto 21-37 på tavla. Avansementet var et faktum og jentene skal igjen spille semifinale i sluttspillet.

Banens storscorer og beste ble Camilla Herrem med 13 mål til sammen.

Nå venter semifinalen i sluttspillet, men det er ikke klart hvem vi møter i neste kamp. De resterende lagene må gjøre opp sine kamper før vi får vite neste motstander. Frem til det skal det trenes godt, slik at vi er godt rustet til hva som venter oss.