Seier mot Vipers hjemme i Åsenhallen! – Sola

Seier mot Vipers hjemme i Åsenhallen!

Etter en del utrolig sure tap med små marginer i det siste gikk endelig ballen vår vei. Når vi tok i mot Vipers til den siste kampen i Eliteseiren 17/18 kunne alt skje. Men det vi fikk se var ett skjerpet Sola som kjempet på og nektet å gi seg i samtlige 60 minutter og vi var i ledelsen hele 58 minutter av kampen. Resultatet ble en seier over de rykende ferske Norgesmesterene!! 28-27.

Det er mange spillere som spiller bra i dag. Line setter inn syv mål og får bestemannsprisen. Oda scorer fem mål, Anna, Kristiane og Alicja scorer fire mål hver og Kimberley lukket nesten målet helt igjen til tider.

Dette var DEILIG!!!

På onsdag spiller jentene første kamp i kvalliken når de møter Rælingen i Marikollhallen kl 18.30. Denne kampen kan ses på handballtv.com. På søndag kommer Rælingen til Åsenhallen for den siste kvallikkampen. Den spilles kl 18.00 og billetter kan kjøpes i inngangen eller på Ticketco; https://solahk.ticketco.events/no/nb/e/solaraelingen