Seier mot Fana – Sola

Seier mot Fana

En jevn kamp mot Fana i Åsenhallen.

Søndag 3. november spilte Sola hjemmekamp mot bergenslaget Fana.

Før kampen var Fana ubeseiret. Kampen var jevn og spennende. Lenge ut i første omgang scoret lagene om en annen. Først 20 minutter ut i kampen tok Fana ledelsen med ett mål.

Men Sola fulgte etter og tok ledelsen rett før pausen.

I pausen var stillingen 15 – 14 til Sola.

I begynnelsen av andre omgang spilte Sola strålende. 11.15 ut i andre omgang tar Fana timeout. Da er stillingen 23 – 19 til Sola. Videre i andre omgang blir stillingen mer jevn.

Med sju minutter igjen av kampen er det helt likt; 23 – 23. Begge lagene gjør en god innsats de siste minuttene. Helt i slutten er stillingen 28 – 28.

Når klokken viser ett minutt igjen til kampslutt fyrer Sherin Obaidli ballen i mål.

Sola seirer 29 – 28 mot Fana.

Sherin Obaidli blir kåret til banens beste spiller.

Målscorerne: Sherin Obaidli 7, Heidi Samuelsen 7, Sunniva Selland 6, Silje Stangeland 4, Susann Jøraandstad 3 og Marianne Klepp Andersen 2.