Russisk motstand i kvalifiseringsrunde i europaligaen – Sola

Russisk motstand i kvalifiseringsrunde i europaligaen

Trekningen av kvalifiseringsrundene til europaligaen for kvinner og menn ble gjennomført ved hovedkvarteret til Det europeiske håndballforbundet (EHF) i Wien tirsdag.

Vår motstander i 2. kvalifiseringsrunde ble det russiske laget Kuban Krasjnodar fra Russland. Første kamp spilles 16./17. oktober med retur 23./24. oktober. Om vi når 3. kvalifiseringsrunde vil det også bli russisk motstander, da vinneren av kampen mot Kuban vil møte Astrakhanotsjka fra Russland.

Kuban spiller daglig i Russian Super League, og kan vise til flere gode resultater i internasjonale turneringer.

Ikke første gang vi møter Kuban Krasjnodar

Kanskje ikke helt kjent for alle med kjennskap til Sola HK, men klubben har også en gang tidligere spilt i europaligaen.

I 2006 spilte Sola 3. kvalifiseringsrunde i europacupen, og motstander for 15 år siden var også Kuban Krasnodar. Den gang gikk det russiske laget seirende ut av begge kampene, med andre ord er det klart for å ta revansj slik at det er oss som trekker det lengste strået denne gang.

Klubben, spillere og trenerteam gleder seg til å måle krefter med Kuban, og vi håper på at vi kan få invitere og lage en skikkelig publikumsfest når kampene skal spilles.