Rumensk heksegryte venter på lørdag – Sola

Rumensk heksegryte venter på lørdag

Etter to uker pause fra spill i Europaliga, er det denne helgen klart for start på siste halvdel av gruppespillet. Vi møter rumenske Targu Jiu, to uker etter oppgjøret vårt i Stavanger Idrettshall som endte med Sola-seier 40-29.

Nå møter vi ett svært motivert rumensk lag, på jakt etter sine første poeng i gruppe D. Vi må stille 100% fokusert og klar, og vet at bortekamp i Romania betyr et høylytt liv fra rumenske supportere på tribunen og ett helt annet kampbilde enn for to uker siden.

Før helgens runde er det tre av fire lag i gruppe D som har 4 poeng, Motherson Mosonmagyarovari, Costa del Sol Malaga og Sola. Med andre ord er det svært viktige poeng i spill, og vi skal gi alt for seier i jakten på en kvartfinale-plass senere i turneringen.

Laget fikk kun 14 timer hjemme etter bortekampen mot Vipers onsdag, før de satt på fly retning Amsterdam og Bucuresti. I dag fredag venter en 5 timers busstur til Târgu Jiu. I kveld får de gjennomført en treningsøkt, for å gjøre kroppene klare til kamp etter reisen.

Alle kamper på dette nivået lever sine egne liv, og vi må nullstille og være godt forberedt til lørdagens kamp. Targu Jiu har en god keeper, og for vår del blir det svært viktig å få satt ett godt forsvar, samt ha tålmodighet i angrep for å spille oss til de gode avslutningsmulighetene. Bortekamper er alltid vanskelige, og i Romania er det ei skikkelig heksegryte som venter i hallen.

Steffen Stormo Stegavik

Kampen ser du på Handball-kanalen

Lørdagens viktige oppgjør mot Targu Jiu har kampstart klokken 16:00 norsk tid.
Kampen sendes på Handball-kanalen, trykk her for å komme direkte til sendingen.

For å se kampen må man ha abonnement, og man kan velge å kjøpe enkeltkamp eller månedspass. Mer informasjon om rabattkode for Sola-supportere finner du her.