Reprise av fjorårets semifinale! – Sola

Reprise av fjorårets semifinale!

Tirsdag går startskuddet for semifinalekampene i årets sluttspill. Vipers valgte Larvik som motstander, og det betyr at vi skal opp mot Storhamar. Det blir altså en reprise av fjorårets semifinale.

I fjor gikk semifinalen til tre kamper, der Storhamar til slutt trakk det lengste strået. Det er en revansjelysten gjeng som setter seg på flyet tirsdag formiddag. Etter to eller tre oppgjør vil vi stå igjen med svaret om hvem som blir årets finalist i sluttspillet.

Storhamar trener Kenneth Gabrielsen uttalte til klubbens hjemmeside at «…de (Sola) mest sannsynlig kommer til å spille mer på grensen». Det skal bli spennende å se om lag 13 og 14 på på bestrafningstabellen skal klare å karre til seg noen gule kort. Samtidig om Sola klarer å gå forbi Storhamar seks 2-minuttere mot Solas fire i innbyrdes oppgjør. Selv håper vi på en velspillende og spennende kamp for publikum.

Resultatmessig har Storhamar vært bedre enn oss i år, og tatt 3/3 mulige oppgjør. Sist kamp i REMA1000-ligaen vant de med sifrene 19-28 i Åsenhallen, Det var en kamp som var jevn i 48 minutter, før Storhamar kuttet av greina. Så det blir viktig at vi tar med oss de gode periodene lenger, og gir de kamp helt til døren.

Er du i nærheten, så ta turen innom Boligpartner Arena. Dommerne blåser igang oppgjøret 18:15 presis. Har du ikke muligheten til å komme, så kan du se kampen på TV2 sport 2.

Steffen Stegavik: Det er en klar gjeng som reiser til Hamar på tirsdag og vi er motivert for gi Storhamar enda mer motstand enn i de tre foregående oppgjørende. Semifinalen blir absolutt en kamp vi må være på i 60 minutter, i alle spillets faser! 

Semifinale #2 spilles i Åsenhallen onsdag 15. mai. Vi ønsker da velkommen til sesongens Kronekamp som betyr gratis inngang for publikum. Fra torsdag kl 12.00 kan du hente ut DIN gratisbillett i appen eller på nett. Heia Sola!