Renovering av kafe i Åsenhallen er i gang! – Sola

Renovering av kafe i Åsenhallen er i gang!

Den som venter på noe godt….


Etter snart to år med prosjektering, planlegging, tegning og budsjettering fikk vi endelig tilbakemelding om økonomisk støtte fra Sola Kommune til og renovere A og B kafeen.

Når renoveringen er ferdig vil kafeen i A og B hallen ha gjennomgått en full oppgradering med nye gulv, ny innredning, ekstra vask til «ren sone», nytt salgsområde, nye fryseskap, og ikke minst blir det nymalt med nye monter for alle klubbens premier i spiseområdet.

A-kafeen blir også utstyrt med ny komfyr og steketopp.

Dette er vi utrolig glade for, og mandag 19. oktober startet vi opp med dugnadsarbeid i kafeen.

…venter ikke forgjeves!


Hver dag i forrige uke organiserte Osmund Lillemo, som er prosjektleder for renoveringen dugnad hvor flere lag stilte med ivrige foresatte. Det har blitt gjort en kjempejobb, og fremdriften er imponerende.

Totalt sist uke hadde vi med oss ca. 50 foresatte på dugnad. Det er allerede lagt inn cirka ca. 200 dugnadstimer, og flere timer vil komme når arbeidet fortsetter de neste ukene.

Begge kafeene er nå revet, og cafe i A-hallen har fått nye fine farger på vegg. 

Osmund er glad for at arbeidet er godt igang.

Kafeene i Åsenhallen har ca. 30 000 besøkende kunder pr. år. I tillegg gjennomføres det ca. 3000 dugnadstimer pr. år. i kafeene, inkludert under SSB cup og Solamessen.

Endelig er vi gang med prosjekt renovering etter flere måneders arbeid og prosjektering. Kafeene er bygget i 1982, og det var på høy tid at disse blir pusset opp.

Vi gleder oss igjen til å kunne invitere kunder inn – i nye og freshe lokaler. Sola Håndball sine farger i gult og sort viser godt igjen i kafeen, og vi vil kunne skape et flott møtested for alle i Solafamilien.

De neste dagene vil nå byggmester Egil Knutsen, Sola Gulv, Sola VVS og Norema komme inn og gjøre ett stykke arbeid på sine fagfelt.

Prosjektet er forventet ferdigstilt i starten av desember 2020.

Her er noen bilder fra gode dugnadskvelder i kafeen.