Petter Ødegård Grønstad blir ny assistenttrener – Sola

Petter Ødegård Grønstad blir ny assistenttrener

Sola HK kan i dag melde at klubben har ansatt ny assistenttrener. Petter Ødegård Grønstad blir en del av trenerteamet for de to neste sesongene.

Petter har de siste sesongene vært ansatt i i Fjellhammer, som hovedtrener for rekrutt og A-lag. Han har også tidligere vært hovedtrener for Randesund rekrutt, og jobbet som spillerutvikler i Norges Håndballforbund region øst.

Grønstad studerer nå bachelor i trening, helse og prestasjon på Norges Idrettshøgskole, samt har en bachelor i fysioterapi mensendieck fra Oslo storbyuniversitet.

Nå gleder han seg til å bli en del av trenerteamet og elite-troppen i Sola HK.

Jeg er veldig glad for at jeg blir en del av Sola fra neste sesong. Dette er en spennende mulighet, og en fin arena for meg for å utvikle meg som trener. Jeg ser frem til å jobbe i et godt miljø, med laget, Steffen og resten av trenerteamet.

Petter Ødegård Grønstad


Med lang erfaring fra ulike håndballklubber er det flere faktorer han tenker han kan være med å bidra med i laget.

Jeg gleder meg til å aktivt være med å bidra på gulvet, både på treninger og kamp. Jeg tror Steffen og jeg kan bli ett godt team, som utfyller hverandre og kommer med gode innspill begge veier. Med min utdannelse vil jeg også kunne bidra på å utvikle spillerne fysisk.


Steffen gleder seg også til å få Petter på plass i teamet.

Petter er en ung trener, sulten, og som ønsker å ta steget opp som elitetrener på sikt. Han har vist gode resultater i Fjellhammer de siste sesongene, og hatt en god utvikling. Til tross for ung alder har han stor faglig tyngde bak seg – med bachelor i fysioterapi og fra Norges Idrettshøgskole. Fra teamet rundt trener 4 får han gode skussmål. Jeg gleder meg til å få han med oss i trener-teamet, og at vi kan få et godt samarbeid og sparre videre for å utvikle laget.

Steffen Stormo Stegavik