På tur til Ravneredet – Sola

På tur til Ravneredet

Søndag formiddag setter jentene seg på flyet retning Gardermoen. Motstander er Romerike Ravens. I Skedsmohallen venter også en tidligere kjenning med en fortid i Åsenhallen. Merlinda Qorraj byttet i vinter ut den gule sola-drakten med Ravens sin turkise, og gleder seg nok til å møte gamle lagvenninner.

Dette er siste kamp i årets Rema1000-liga, men kampen vil ikke ha noe å si for tabellplasseringen for hverken oss eller Ravens. Romerike har ikke mulighet til å ta igjen Fana på tabellen, og må dermed ut i kvalifisering for Rema1000-ligaspill neste år, enten mot Volda eller Flint. Det blir derfor viktig for begge lag å bygge en godfølelse inn mot sluttspill og kvalifisering.

Ravens kommer fra en overbevisende seier mot Gjerpen, og ønsker å ta med selvtilliten i kampen på søndag. Sist vi møtte Ravens fikk vi en knallstart på kampen, og ledet 17-4 en periode ut i første omgang. Til pause sto det 22-9, og da klokken i hallen signaliserte fulltid sto det 39-27 på tavlen. På tross av dette lever hver kamp sitt eget liv, og laget er nødt til å prestere godt for å ta sesongens siste 2-poenger. Hos Ravens må vi rette et ekstra blikk mot Frida Haug Hoel og Maja Muri. Duoen har stått for hele 243 av Ravens sine scoringer denne sesongen, og hadde 12 scoringer til sammen i foregående oppgjør.

Dette sier Steffen Stegavik før kampen mot Romerike Ravens: «Motivasjonen er på topp inn før kampen mot Ravens. Det blir morsomt å se Merlinda Qorraj igjen. Etter ett og ett halvt år med pranks og interne konkurranser, så har jeg kommet seirende ut av alle disse duellene. Jeg har ingen planer om at dette skal endre. Så vi i trenerteamet skal gjøre alt som står i vår makt til å være på sitt beste når dommeren blåser i gang kampen»

5-målsscorer fra forrige oppgjør, Ine Marie Terland har følgende å si før siste serierunde: «Enda en kamp der vi får trent inn mot sluttspillet, og muligheten til en god gjennomkjøring. Ravens gjorde en god prestasjon mot Gjerpen, så de er nok motivert for å kunne fortsette denne trenden. Vi må dermed jobbe godt for de to siste poengene før sluttspillet»