På onsdag blir det topp-oppgjør mot Larvik – Sola
Foto: Kenneth McDowell

På onsdag blir det topp-oppgjør mot Larvik

Nok et surt bortetap skal revansjeres, når tabell-nabo Larvik kommer på besøk til Åsenhallen onsdag 8. februar klokken 18:15. Kun tre poeng skiller mellom oss på tredje plass, og Larvik på en foreløpig femte plass. Med andre ord - disse poengene blir viktige og de skal bli igjen på Sola. 

Larvik har en god sesong bak seg, med blant annet et sterkt uavgjort resultat mot Storhamar i slutten av januar. De har en tropp bestående av mange unge talenter, samtidig som de drar fordelen av å ha med rutinerte Heidi Løke og Amanda Kurtovic. Heidi er for tiden ute, så hun vil ikke bli å se på parketten på onsdag.

Når vi møtte de i Jotron Arena i høst fikk vi en kamp som var svært jevn, og hvor Larvik trakk det lengste strået i kampens siste minutter og vant 23-22. Nå er det på tide å revansjere det resultatet, og da trenger vi DEG på tribunen for å heie oss frem.

Bli med å hei oss frem til seier fra tribunen


Billettene finner du i Sola HK appen, eller på nett solah-woow.no.

Pris pr. billett er kr. 150,- for voksen, og kr. 75,- for barn/honnør/student og billett kjøpes i forkant. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren. Alle tilskuere må ha gyldig billett for å komme inn.

Billettpriser:

Pris pr. billett voksen: kr. 150,-
Pris pr. billett barn: kr. 75,-
Pris pr. billett honnør/student: kr. 75,-


Rabatterte familie-billetter ligger ute for salg

Ta med hele familien på kamp!

Vi har satt opp mulighet for å kjøpe familie-billetter, som gir en rabattert pris i forhold til å kjøpe ordinære billetter.

Familiebillett (1 voksen + 1 barn): kr. 200,-
Familiebillett (1 voksen + 2 barn): kr. 250,-
Familiebillett (2 voksen + 2 barn): kr. 350,-

Billetter kjøpes enten i Sola HK appen eller på solah.woow.no! Sikre deg plass allerede i dag.