Overbevisende seier til rekruttlaget – Sola

Overbevisende seier til rekruttlaget

Endelig er spill i 3-divisjon i gang igjen for rekruttlaget vårt - etter en lang pause. Onsdag kveld var det klart for første kamp siden starten av desember, borte mot SIF I Stavanger Idrettshall.

Laget består av en fin blanding av spillere fra Bring-laget, Lerøy/J-20-laget og A-laget.

Etter 10 spilte kamper står laget med 10 seire og 177 plussmål på toppen av tabellen.
Anført av en svært opplagt Johanna Fossum i mål kombinert med et solid forsvar tok det nesten 14 minutter før SIF fikk ballen i mål for første gang. Da hadde Sola allerede scoret 7 ganger, og opparbeidet seg en ledelse som aldri var truet. Underveis i kampen økte Sola jevnt og trutt, og gikk til pause med ledelse 7-15.

2. omgang fortsatte i samme spor, og jentene våre kunne gå av banen med en klar seier 14-35.
Samtlige utespillere tegnet seg i målprotokollen, og kampens toppscorere var Ine Rana, Lene Kristiansen Tveiten og Eva Johnsen med 6 mål hver.

Førstkommende helg møter rekruttene Grane Arendal 2 på lørdag klokken 15:50 og Randesund 2 på søndag klokken 12:15. Begge kampene spilles i Åsenhallen.

Møt opp og vær med å heie jentene frem mot målet som er opprykk til 2-divisjon.