Opplevelsene står i kø i Åsenhallen i oktober – Sola

Opplevelsene står i kø i Åsenhallen i oktober

Oktober er tettpakket med store håndballopplevelser og feststemning i Åsenhallen – som vi håper og anbefaler store og små får med seg mest mulig av.

 

Først ut er Lerøyjentene med sin siste og avgjørende Lerøykvalik 14.-15. oktober. Kan Sola nok en gang klare å kvalifisere seg til denne landsdekkende serien for de beste 18-åringene i Norge ?
Se spilletidspunkt og motstandere HER

Onsdag 18.oktober tar vi imot Byåsen kl 18:00 i Eliteseriekamp der begge lag garantert vil legge alt en har av kvalitet og innsats i potten for å få flere poeng. Står Sola-publikumet like godt i kamp på tribunen som vi har sett til nå i sesongen – slik at Knut Ove og Jentene igjen kjenner de har «hele Sola» med seg på banen – så skal laget fra Trondheim få store utfordringer med å få med seg poeng fra Åsenhallen.

 

Uka etter inviterer Sola HK til kvartfinalefest i Åsenhallen – TO GANGER!! 

Kan Sola HK gjenta fjorårets suksess der en spilte seg til NM-semifinaler både i NM-Senior og NM-Junior ?

 

Onsdag 25.oktober blir det kvartfinale i NM20 kl 17:00 i Åsenhallen når vi tar imot Utleira fra Trondheim.
Etter en solid gjennomføring i kvalik (les mer HER) så står nå Solajentene med Line, Vilde og Kristiane i spissen – klare til å gi alt for å komme seg videre til semifinale og mulighetene som byr seg eventuelt der til å ende opp i en finale i Oslo Spektrum.

4 dager etterpå – søndag 29.oktober så smeller det igjen med ny kvartfinale – denne gang i det gjeveste selskapet – NM-senior.
Sola med Camilla i form tar imot Storhamar med endelig en Heidi Løke kampklar – der begge lag går i kamp for en semifinale billett.
Kampstart 18:00 – men her må en møte tidlig skal en sikre seg sitteplass !

 

Vi håper med dette at flest mulig av publikum ønsker å dele denne heftige høstmåneden med oss i Åsenhallen  – men skulle du få problemer med å komme deg til kamp så fortvil ikke:
alle kamper i Åsenhallen i Eliteserien, Senior-NM, NM20 og Lerøy går på handballtv.com – det samme gjør bortekampen i Eliteserien mot Stabæk søndag 22.oktober kl 16:00.

 

Heia Sola