Oppdatert koronainfo fra Norges Håndballforbund og Region Sørvest – Sola

Oppdatert koronainfo fra Norges Håndballforbund og Region Sørvest

OPPDATERT INFORMASJON FRA SOLA HK 04.08.2021:

Barn og unge under 20 år kan trene innendørs, med treningsgrupper på MAX 20 personer. Trenere regnes ikke som en del av gruppene, men kommer utenom.
Barn og unge under 20 år kan delta som utøvere på idrettsarrangement eller konkurranse på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand.

Husk at alle skal følge 1-meters regelen – til enhver tid – med unntak av spillere i oppvarming og trenings-/kampaktivitet. 

TRENING FOR VOKSNE OVER 20 ÅR:
Lag innen seniorhåndballen fra 3. divisjon og lavere kan trene som normalt innendørs med fullkontakt. Disse kan også spille eventuelle treningskamper mot lag fra egen region. Fra og med mandag 2. august kan de også spille kamper mot lag hjemmehørende utenfor egen region.

Oppdatert informasjon vedrørende intern kamper, publikum finner dere her.


ÅSENHALLEN A & B:
Om man trener på hel bane, kan man ha treninger med 2 grupper a 20 personer, men må da ta ned skillevegg mellom banene.


SOLAHALLEN:
Om man trener på hel bane, kan man ha treninger med 2 grupper a 20 personer, men må da merke av et godt område på begge sider av midtlinjen hvor kun trenere kan bevege seg.
Det er VIKTIG at disse gruppene er faste og spillere kan ikke bytte grupper. Kamper/turneringer er fortsatt utsatt, og det er ikke mulig å arrangere internkamper mellom gruppene.Her har Norges Håndballforbund samlet informasjon rundt koronavirusets påvirkning på håndballentrykk her.

Oppdatert informasjon fra Region SørVest vil dere alltid finner her.