Onsdag starter NM – og vi møter SIF i runde 2 – Sola

Onsdag starter NM – og vi møter SIF i runde 2

Onsdag 31. august starter alvoret, og sesongen er i gang etter en lang og god oppkjøringsperiode. 2. runde i NM skal spilles, og det er klart for et skikkelig lokal derby når vi møter SIF i Tastarustå Idrettshall klokken 19:00. 

For to sesonger siden spilte vi oss helt til en NM-finale, og det er ingen tvil om at å få en slik opplevelse igjen frister! Vi vet at veien dit er kronglete, og skal man gå hele veien er det flere vanskelige oppgjør som skal vinnes. Onsdag er vi klar, og skal gi alt for videre avansement til 3. runde i NM 2022/2023.

SIF spiller normalt i 2. divisjon, og endte sist sesong på en tredje plass. I troppen finner vi to tidligere spillere som har spilt for Sola. Andrea Mølster som for noen sesonger siden spilte på rekrutt-laget og Pia Tomine Gundersen Furu som sist sesong var en del av A-troppen i Sola. I tillegg får vi også en søster-duell, da vår nyervervelse på kant Lea S. Nilsen møter tvillingsøsteren sin Ada på motsatt banehalvdel.

Steffen sier følgende om onsdagens kamp:

Denne kampen blir en viktig kamp for oss inn mot seriestart. Etter en lang periode med oppkjøring starter vi endelig med kamper som teller, og må nå vise at vi er påskrudd og klar for sesong. Samtidig er vi også klare på at vi ønsker å nå langt i NM – og onsdagens kamp er en kamp vi skal vinne.

VELKOMMEN PÅ KAMP!


Kampen spilles i Tastarustå Idrettshall, grunnet ONS i Stavanger Idrettshall.
SIF er arrangør på kampen, og billetter kan kjøpes i døren med Vipps.

PRISER:
Voksen: kr. 100,-
Barn u/ 16 år: kr. 50,-

Kampstart: kl. 19:00

Vi håper flere fra Sola-familien tar turen på kamp, og er med og heier oss frem til seier på onsdag!