Onsdag møter vi Ålgård til treningskamp i Åsenhallen. – Sola
Arkivfoto: Kenneth McDowell

Onsdag møter vi Ålgård til treningskamp i Åsenhallen.

Førstkommende onsdag møter Sola Ålgård til treningskamp i Åsenhallen! Kampstart er klokken 17:35.

Grunnet koronarestriksjoner kan vi kun ha inntil 200 tilskuere på kampen.
Pris pr. billett er kr. 50,- og billett MÅ kjøpes i forkant. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren. Alle tilskuere må ha gyldig billett for å komme inn.  

PS! Det er kun mulig å kjøpe en billett pr. billettbruker.

Elektroniske billetter med kjøpers navn påført skal benyttes. Alle billetter blir kontrollert i døren. Billettholder MÅ derfor ha billett med SITT NAVN. Det er plassbilletter og billettholder kan kun sitte på tildelt plass.

Inngang som benyttes er VIP inngangen. Hovedinngang er stengt.
Kiosken vil ikke være åpen.

Ingen vil slippe inn i hallen før klokken 17:00.

BILLETTER:
Billett kan kjøpes via Sola HK app (lastes ned via Google Play eller Appstore) eller her på nett

Tilskuere skal holde seg hjemme dersom man ikke føler seg helt frisk. Dette omfatter halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter.

Om du nylig har vært i utlandet, ber vi deg holde deg hjemme og heller komme tilbake ved en senere anledning. Vi håper på forståelse for dette.

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, skal vi sørge for å holde oversikt over tilskuere og nødvendig kontaktinformasjon. Vi tar derfor vare på kontaktinfo som mailadresse og telefonnummer.