Ny sjanse mot Fredrikstad til onsdag – Sola
Heidi Samuelsen ble toppscorer og Solas beste

Ny sjanse mot Fredrikstad til onsdag

Med tap i Åsenhallen (31-26) er vi klare for å brette opp armene og gripe vår neste mulighet til avansement, onsdag kl.18.00. på bortebane.

Kampen var jevn lenge, men til syvende og sist slipper vi inn for mange mål totalt i kampen. Sola hadde mange gode perioder, og lå også i ledelsen til tider. Da fungerte forsvaret optimalt, og vi fikk kontringsmål anført av en frisk Heidi Samuelsen. Dessuten klarte vi å være tålmodige i angrepsspillet slik at vi spilte oss til gode sjanser.

Dessverre hadde Fredrikstad bedre uttelling og spillere som skapte problemer for oss underveis. De tekniske feilene ble raskt utnyttet.
– Vi viste med all tydelighet at vi holder nivå i store deler av oppgjøret, samtidig som vi detter litt langt nedpå i andre perioder. Det får vi virkelig svi for til slutt, sier vår bakskytter Sunniva Selland til Aftenbladet.

Fem mål er utgangspunktet før returoppgjøret i Fredrikstad onsdag kveld. Nå er det bare å forbedre seg på de områdene som var svake, og ta med seg det positive fra oppgjøret som allerede er spilt.

Solas beste blir kåret til toppscorer 10 (2) mål, Heidi Samuelsen.
Toppscorer Fredrikstad: Kristine L. Roppestad 7 mål

Laget mot Fredrikstad: Kimberley Bleivik, Sisse Marie Boge Fahlberg, Anne Stav, Heidi Samuelsen 10 (2), Lene Tønnesen 3, Marianne Klepp Andersen 4, Sherin Obaidli, Veronica Berntsen, Silje Stangeland 1, Susann Jøraandstad 2, Malene Folkvord, Therese Neverdahl Nordbø, Sunniva Selland 6, Mona Fosseli Ågotnes, Ida Marie Aasen

Hyggelig var det å se tidligere målvakt Anne Stav og playmaker Lene Tønnesen på parketten igjen, og med Kimberley fra start i buret.