Ny daglig leder i Sola Håndballklubb – Sola

Ny daglig leder i Sola Håndballklubb


Sola Håndballklubb kan i dag meddele at klubben har ansatt ny daglig leder, etter at John Harald Kåsen sa opp sin stilling tidligere i vår. Ny daglig leder er Svein Gaute Hølestøl.

Hølestøl vil starte i stillingen senest 1. oktober.

Svein Gaute kommer fra stillingen som assisterende butikksjef/klubbansvarlig hos Intersport Forus.

Jeg ser frem til å komme til en så stor håndballklubb som Sola Håndballklubb som har mange barn og ungdomslag, samtidig et av landets aller beste damelag. Det er et solid fundament som ligger i klubben i dag og ønsker å videreføre arbeidet med å ha en sunn og god økonomi. 

Nå gleder jeg meg til å være med å bygge en kultur som vil gjøre hverandre gode. Det skal være lov bli god, kanskje best i verden, samtidig som en ivaretar gleden med å være i et lag og klubb. Jeg har troen på dugnadsånden bygger samhold i klubben og viktig at folk bidrar og engasjerer seg i barn og ungdom.

Svein Gaute Hølestøl


Styret er fornøyd med tilsettelse av ny daglig leder, og ser frem til Svein Gaute er på plass i Åsenhallen.

Styret i klubben er veldig fornøyd med å få på plass en ny daglig leder i fra høsten. Svein Gaute har flere år med idrettsbakgrunn samt ledererfaring. De siste årene har han bidratt og hatt flere roller i Bogafjell Idrettslag, som leder i håndballgruppa, styremedlem og leder for håndballutvikling i klubben.                                                                                             

Ivar Gram Klette, styreleder

For ytterligere informasjon:
Styreleder Sola Håndballklubb, Ivar Gram Klette                 tel. 90405577
Svein Gaute Hølestøl                                                             tel. 41623711

Senest 1. oktober starter Svein Gaute (til venstre) som daglig leder i Sola HK. Styret, representert med nestleder Alexander Olafsrud er fornøyd med tilsettelse av ny daglig leder. Foto: Siri Forgaard