Oppsal – Sola 31-26 – Sola

Oppsal – Sola 31-26

Sola spilte sin femte kamp i Postenligaen, denne gang mot Oppsal. Som de to siste spilte kampene ble også denne jevn.

Innledningsvis spilte lagene jevnt, og vekslet på å ligge i tet. Da det nærmet seg halvspilt omgang rykket derimot Oppsal litt fra, og hadde på det meste en firemålsledelse. I de siste sluttminuttene av omgangen satt Sola noen viktige scoringer, og reduserte ledelsen med to mål. Til pause stod det 17-15 til vertene.

Oppsal kontrollerte andre omgang
Sola lot ikke motstanderen rykke helt fra, men klarte heller ikke å ta dem igjen. I perioder var det en målforskjell på kun to mål. Begge lag slet med en fem minutter lang måltørke midtveis i omgangen, som Sola-spiller Nina Stokland omsider brøt. Likevel var det Oppsal som beholdt kontrollen i kampen, og vant til slutt 31-26.

Kampfakta:
Oppsal – Sola 31-26 (17-15)
Solas femte kamp i Postenligaen, spilt i Oppsal Arena
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Disse scoret for Sola: Nina Stokland (6), Malin Holta (5), Heidi Samuelsen (4), Zulai Aguirre Alegria (4), Olaug Iren Lode (3), Kristine Gudbrandsen (2), Andrea Næss (1), Elisabeth Grøsfjeld (1).