NM20 sølv til Sola – Sola

NM20 sølv til Sola

I dag stilte sola til finale i NM20 i Oslo Spektrum for andre år på rad. I fjor endte det med sølv og jentene var tente på å ta ett etterlengtet gull i år.

Byåsen er sterke fra start, mens Sola ikke får det helt til å stemme i første omgang og havner bakpå. Til pause ligger vi under med syv mål. 17-10.

Etter pause har Sola samlet seg litt og plukker inn mål etter mål og etter ti minutter ligger vi kun to mål bak og ved halvspilt andreomgang ligger vi likt 23-23. Dessverre har ikke Byåsen gitt seg og de kjemper seg inn i kampen igjen. Ledelsen de får nå klarer aldri Sola å hente inn og det ender tilslutt 28-24.

Kristiane blir toppscorer med åtte mål. Line scorer seks mål og Marta setter inn fire.