NM20-jentene med første stikk i semifinalen – Sola

NM20-jentene med første stikk i semifinalen

Marikollhallen 9.11.2017

Rælingen – Sola 24-30

I en spennende første semifinale i NM20 mellom to gode lag så var det Solajentene som tok første stikk.
Anført av Line med 9 mål, Kristiane og Vilde med 6 mål hver i angrep på ett Solalag med til tider skyhøyt tempo i spillet, samt med ett forsvar der alle står godt i duellene foran en utmerket målvakt Anne – så skaffet jentene seg ett perfekt utgangspunkt foran returkampen i Åsenhallen 29.november kl 18:00.

Line Ellertsen ble kåret til Sola’s beste spiller.

Opp mot returkampen vil jentene ha noen få samlinger – men hovedarenaen for å opprettholde og utvikle tempoet skjer i Sola Håndballs elitemiljø, kombinert med trening og spill for Hinna og Staal i 2 og 3 divisjon.

Utenfor parketten skal det også jobbes frem mot 29.november kl 18:00  – der vi skal stå på for gjenskape det heftige trøkket hjemmepublikumet i Sola og omegn har vært med oss å skape denne høsten i «Fort Åsenhallen» slik at NM20jentene har alle muligheter og tilgjengelig støtte for å kapre den gjeve billetten til finalen som spilles i Oslo Spektrum 29.desember.

Motstanderen i finalen til den som går seirende ut av Sola-Rælingen duellen – blir vinneren av kampene Tertnes – Oppsal.