NM fortsetter på bortebane, vi møter Fana i kvartfinalen – Sola

NM fortsetter på bortebane, vi møter Fana i kvartfinalen

Fredag 21. oktober klokken 16:00 var det klart for trekning av kvartfinaler i NM. Lagene som var klare for neste runde var Storhamar, Fredrikstad, Aker, Molde, Fana, Byåsen, Vipers og Molde. Med andre ord; kun lag fra REMA 1000 ligaen igjen.


Kvartfinaler er den siste runden før Final 8 som arrangeres i Arendal i februar 2023. Her vil både damer, herrer og junior for begge kjønn møtes til semifinalerunder samt finale i et storslått arrangement. Alt om denne helgen finner du her Final 8.

Steffen Stegavik sa før trekningen at det han ønsket mest var at vi fikk en NM kamp på hjemmebane, og ta den motstanderen som måtte komme. Kvartfinalen spilles midt mellom to viktige kamper i Europaliga kvalifisering, så minst mulig reise er bra for restitusjonen.

Når kulene ble åpnet ble det klart at ønsket til Steffen ikke gikk i oppfyllelse, og vi møter ett lag vi kjenner godt i kvartfinalen. Vi møter også et annet lag som skal ut i 3. kvalifiseringsrunden i Europaligaen, nemlig Fana.

Det har de siste sesongene vært flere tette og jevne oppgjør mot bergenslaget, sist sesong møtte vi de hele fem ganger i løpet av grunnserien og sluttspill. Nå er det vinn eller forsvinn, og vi går for seier.

Kampen skal spilles 7. desember etter mesterskaps-pause, og blir da på bortebane for vår del. Vinneren av denne kampen vil da være klare for Final 8 helg i februar.

Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert om kvartfinalen mot Fana.