Nesten, men ikke helt… – Sola

Nesten, men ikke helt…

Under onsdagens semifinale var det duket for håndballfest.  Vi hadde invitert til Kronekamp og gratis inngang, da var det bare opp til lagene å lage en underholdende håndballkamp. Med seier i denne kampen ville vi vært klare for finale mot Vipers, men ved tap ville det bli en ny kamp i Hamar.

Solen skinte ute og Sola hadde som mål om å skinne inne.

Kampen startet godt for jentene. De gikk opp i en 6-3 ledelse etter 10 min. Storhamar svarte raskt på den gode starten og hentet det raskt inn igjen. Et kvarter preget av høyt tempo. Siste kvarteret tar dog Storhamar mer kontroll over kampen. På tross av dette går lagene til pause på stillingen 12-12.

Andre omgang starter ikke så godt for jentene. Storhamar gjør som vi gjorde i første og tar tidlig en 3-målsledelse. Jentene fra sola gir seg imidlertid ikke, og de spiser opp igjen ledelsen som Storhamar og det står 19-19 etter 18 minutter spilt. En overtallsperiode under par gjør at Storhamar drar ifra, og jentene fra Sola må se seg slått.

Solas beste spiller ble Lene Kristiansen Tveiten

Nå venter en 3. semifinalekamp for jentene. De reiser til Hamar lørdag 18.mai for å kjempe om siste finaleplass. Med gode minner fra forrige oppgjør i Boligpartner arena er vi sikre på at det blir en spennende og underholdene kamp.