Nå gjelder det! – Sola
Foto: Kenneth McDowell

Nå gjelder det!

1086 publikummere har sikret seg billett til onsdagens semifinale mot Storhamar. En seier vil gi Sola klubbens første finaleplass i sluttspillet, og vi er klare for en skikkelig håndballfest og sesongens Kronekamp. 

Lagene har møtt hverandre fire ganger i årets sesong, som har endt i tre seire til Sola og en uavgjort på bortebane i desember. Oppgjørene har vært svært tette og jevne, og det er ikke grunn til å tro at onsdagens kamp blir noe annerledes.

Med våre gode samarbeidspartnere, bedrifter og privatpersoner i ryggen får vi anledning å invitere publikum til en håndball-kveld med stor H. Semifinalen er også Kronekampen, hvor bedrifter og privatpersoner har bidratt med et kronebeløp pr. tilskuer – og publikum kan hente seg ut gratis billett til kampen. Det har over 1000 gjort, og vi kan glede oss til en utsolgt Åsenhallen i morgen.

Tusen takk til alle bidragsytere – og takk for at dere heier på oss! Alle som har bidratt ser du her.


Vi vil videre i sluttspillet!

For laget fra Hamar er det vinn eller forsvinn onsdag kveld, og er nødt til å vinne for å sikre seg en tredje semifinale på hjemmebane 19. mai. Med andre ord er det ingen tvil om at det er ett revansjesugent Storhamar som kommer til å entre parketten i Åsenhallen.

Det er to jevne lag som møtes, og som etter hvert kjenner hverandre godt. Alle oppgjørene har vært tette, og det er laget som får marginene på sin side som vil gå av med seieren. For Solas del blir det igjen viktig å sette eget forsvarsspill, samt spille godt angrep.

Vi anbefaler alle som har billett å komme tidlig på kamp. Dørene åpner klokken 17:15, og det vil være hoppeslott og ansiktsmaling for barna. Vi gleder oss til en spennende håndball kamp, og håper at publikum blir med og heier laget frem mot seier.

I forhold til parkering kan man også benytte parkering ved Solahallen og Vår Energi Arena Sola.


Har du ikke fått billett – kan du se kampen på TV2 Sport 2


Semifinale #2 starter klokken 18:15, og sendingen starter klokken 18:00. Trykk her for å komme direkte til kamp.