Målkalas i Molde Arena – Sola

Målkalas i Molde Arena

Tidlig søndag morgen satte jentene seg på flyet i retning Molde. Første stopp var Oslo før flyet gikk videre til Molde.

Molde startet best på hjemmebane og ledet med både 3 og 4 mål. Før Sola kom inn i kampen og etter kvarteret spilt sto det 10-10 på tavlen. Et godt angrep anført av Kristina Novak som virkelig hadde stilt inn siktet i starten. Dessverre var forsvaret betydelig dårligere enn vi er vant til å se jentene. Minutter senere tar Molde timeout. Med noen justeringer bakover, får jentene bedre tak på kampen, og skaffer seg en en luke på 5 mål inn til pause.

Vi starter i samme spor som i slutten av første omgang, med godt forsvarsspill og godt tempo fremover. Dette resulterer i en 8-målsledelse på det meste. Selv med den gode starten, faller vi litt ned utover i omgangen, men føler oss aldri truet for å få med oss to poeng tilbake til Sola.

Gledelig at vi får 8 mål fra kantposisjon. Og at vi får satt tempo i kampen som vi til slutt vinner med 37-35. Banens beste ble Kristina Novak med 10 fulltreffer.

Steffen Stegavik: «En fantastisk solskinnsdag i Molde, der vi fikk sett flott natur. Fortsetter dagen med flott spill, og to kontrollerte poeng hjem til Sola. Og en ekstra takk til mammaen til Hanna som åpnet huset for oss, hvor vi fikk spist god mat og slappet av.»

Malin Holta: «Det ble en angrepskamp, med mye mål for begge lag. Mye bra skudd fra Novak. Håper å få satt et bedre forsvar til neste kamp, det er noe vi må jobbe med fremover. Ellers godt med 2 nye poeng på kontoen.»