Live Rushfeldt Deila i gult og sort fra neste sesong! – Sola
Foto: handball.no

Live Rushfeldt Deila i gult og sort fra neste sesong!

Klubben fortsetter arbeidet med å få på plass troppen for neste sesong, og vi har i dag gleden av å kunne offentliggjøre nok en spillersignering.

Live er en venstre bakspiller, og har de to siste sesongene spilt for Fredrikstad. Hun har også spilt for Skrim Kongsberg og Glassverket tidligere i sin spillerkarriere.

I tillegg har hun flere kamper for yngreslandslag de siste årene, og er en av de spillerne med flest kamper. Live har blant annet vært med på å ta bronse i U-19 EM i 2019, og sølv i U-17 EM i 2018.

Selv gleder 21 åringen seg til å ta nye steg i Åsenhallen.

Jeg gleder meg til å komme til Sola neste sesong! Magefølelsen min sa at det var riktig tidspunkt å søke nye utfordringer, og jeg synes fremtidsplanene i Sola er spennende.

Laget har levert veldig bra i årets sesong, og det blir kjekt å få være med på den videre utviklingen. Sola består av en spillertropp med flere unge spillere, i tillegg til etablerte spillere som gir meg troen på at dette er en god arena for meg til å videreutvikle meg som håndballspiller.

Steffen og Kjetil er også fornøyd med å få Live på plass til troppen neste sesong.

Vi har fått gode skussmål fra trenere hun har hatt opp igjennom årene.

Live er en spiller som har gått alle gradene i yngre landslag. Hun har vist at hun er en spiller som er klar for å ta nye steg i egen utvikling, og til å bli en av profilene i REMA 1000 ligaen.

Steffen Stegavik