LIFO – Sola

LIFO

Dette tilbudet gis til motiverte gutter og jenter fra 3. til 7. klasse. Det er viktig at barna er interesserte i og liker fysisk aktivitet. På LIFO vil barna få et sunt måltid mat, tid til lekser, trening og sosialt samvær med andre idrettsinteresserte gutter og jenter. Faglig ansvarlig for dette opplegget er Bergliot Obrestad, som spiller på vårt A-lag.  Hun er utdannet ved Norges Idrettshøyskole.

Bergliot har med seg andre A-spillere og kompetente personer for leksearbeid og sosiale aktiviteter. Instruktører i forskjellige idretter er elever fra idrettslinja på Sola vgs., samt A-spillere fra Sola Håndball. 

I Åsenhallen vil guttene og jentene få garderobe med knagger hvor de henger fra seg klær, utesko og sekker. Matserveringen, oppholdsrom og lekserom er også i Åsenhallen. Idrettsdelen skjer i Åsenhallene og i området utenfor / rundt Åsenhallen.

Vi gir dette tilbudet tre dager i uken – TIRSDAG – ONSDAG – FREDAG kl. 1230 – 1600

Dere må komme dere til og fra Åsenhallen på egenhånd. 

Ordningen følger skoleruta når det gjelder høstferien, vinterferien, jul, påske og sommerferie (ingen LIFO da, men 50% på Sola Håndball`s håndballskoler som er fra kl. 09 – 16).

LIFO`n koster (skoleåret 2010/2011):
1 dag pr uke 500 kr. pr mnd.  Faktureres månedsvis forskuddsvis.
2 dager pr uke 1000 kr. pr mnd. «
3 dager pr uke1500 kr. pr mnd. «
En mnd oppsigelsesfrist. Dere betaler for 10 mnd (halve august og halve juni)

Det er «først til mølla prinsippet» når det gjelder påmelding. Dere som tas opp vil få tilsendt bekreftelse på opptak. Opptaksmyndighet er Bergliot Obrestad og Rune Sørsdal (daglig leder i Sola Håndball). Søknadsfristen var 1. Mars, men det er fortsatt noen ledige plasser. Maks antall deltagere pr. dag er 30 stk. Påmeldingsskjema og mer info får du ved å sende mail hit