Lærte mye på PW-cup – Sola

Lærte mye på PW-cup

Selv om våre fjortenåringer røk ut i 16 delsfinalen, var jentene godt fornøyd med oppholdet i Larvik.

Det hele startet så bra, med seier over Ull/kisa 13-6. Laglederne påsto at dette var den beste kampen av jentene denne sesongen. Alt fungerte som det skulle, og godt forsvarsspill smittet over på gode løsninger i angrep.

Senere på dagen var Hokksund motstanderen, og denne kampen blir jevn. Begge lag bytter på ledelsen, men en avgjørende utvisning for Sola gir Hokksund muligheten til å ta ledelsen. Det gjør de, og Sola makter ikke slå tilbake i sluttminuttene. Det ender i tap, 14-12.

Dagen etter var jentene veldig klare for å slå Eidsvoll i 16 delsfinalen. Selv om kampen var tett, og det i denne kampen også blir mye veksling på ledelsen – klarer ikke Sola å produsere nok mål fremover. Eidsvoll vinner til slutt, 9-7.

Likevel sier trenerne og Monica Gravdal: Mot – Samhold – Glede. J14 sier de har lært mye denne helgen, blant annet ved å observere hvordan andre lag spiller, å være positivt innstilt og hvor viktig det er å være mentalt tilstedet når kampen blåses i gang.

Jentene får ros av Gravdal om å være en inkluderende og flott gjeng å være på tur med. De har forøvrig startet med å legge en håndballting i sengen for å hjelpe dem med å holde fokus. Hun trekker frem to jenter født i 2000, Lene Sola Tveit og Ine Bergsvik, som sier de har hatt en fantastisk helg.

Det gledes at turneringen i Larvik ble en positiv opplevelse!