Kristina i Sola til 2024 – Sola
Kristina er nok en gang i troppen hos rekruttjentene. Foto: Kenneth McDowell

Kristina i Sola til 2024

Det jobbes godt i administrasjonen før julefreden senker seg, og en ny gave er klar for og åpnes. Samme dag som det var klart at Angunn er med videre, har vi også gleden av å dele nyhetene om at Kristina Sirum Novak også blir å se i Sola-drakt i to nye sesonger. 

Kristina er attraktiv spiller som flere andre topp klubber har vist interesse for både i inn og utland, og det er en tillitserklæring at hun nå velger å satse videre sammen med Sola HK. Hun er også en del av rekruttlandslaget og kan på sikt kan ta steget videre til landslaget for kvinner.

Selv er den venstrehendte bakspilleren veldig fornøyd med å bli i Sola i ytterligere to sesonger.

Jeg er glad for å ha signert nok en gang i gul drakt. For meg handler det om å ta riktige steg, og under Steffen og trenerteamet har jeg allerede, og er helt sikker på at jeg kommer til å ta ytterligere steg i riktig retning.

Jeg trives veldig godt i Sola, og i den rollen jeg har i laget. Det er en fin spillergruppe, som jeg tror kommer til å være med å kjempe i toppen de neste årene

Kristina Sirum Novak
#22 blir værende i Soladrakt i to sesonger til. Foto: Kenneth McDowell

Sola HK er svært fornøyd for å ha Kristina og Angunn med i troppen ut sesongen 2023-2024, som gir oss trykket og forutsigbarhet i vår videre satsning i Norge og Europa.