Klart for første avkast i 2024 – Sola

Klart for første avkast i 2024

Kalenderen viser 2024, og det er igjen klart for håndballkamp i REMA 1000 ligaen. 49 dager etter sist kamp er det nå klart for en spennende vårsesong, og første hinder er Oppsal på bortebane.

Oslo-laget spilte forrige sesong i 1. divisjon, da de etter 10 år i øverste divisjon rykket ned etter sesongen 21/22. Vi møter dem til sesongens første oppgjør onsdag ettermiddag, og Johanna Fossum får et gjensyn med sin hjemmebane fra i fjor.

Etter 11. spilte kamper ligger Oppsal på en 9. plass, med henholdsvis 5 seire og 6 tap. De er ett lag som er vanskelige å møte på bortebane, og flere av deres seire er kommet på egen bane i Oppsal Arena. For vår del handler det som alltid om å komme 100% fokusert på kamp, og det er viktig å sette eget spill både i forsvar og angrep.

Onsdagens kamp er kickstarten for en travel og viktig periode for Sola.
I løpet av de 9 første ukene i 2024 skal vi spille 16 kamper, både i REMA 1000 liga, Europaliga og Final8. Morgendagens kamp blir derfor viktig, slik at vi snarest mulig finner tilbake til kampformen, etter en lang pause i forbindelse med VM og jul.

Er du i nærheten av Oppsal Arena?

Om du er i området onsdag ettermiddag, håper vi å se deg på tribunen for å heie oss frem mot årets første poeng.
Kampen starter klokken 17:45, og billetter til kampen finner du her.

Om du ikke kan få med deg kampen live i hallen, vil den også være mulig å se på TV2 Play – trykk her for å komme direkte til oppgjøret.
(krever at man har abonnement)

Husk å sikre deg billett til våre hjemmekamper denne sesongen!

Som nevnt er det mange godbiter som venter for oss som er glade i håndball! Flere spennende og viktige kamper på hjemmebane, i Åsenhallen og Europaliga i Stavanger Idrettshall venter.

Billettsalg til alle våre kamper er åpnet, og vi ønsker å se DEG på tribunen på kampene som vår 8. spiller.
Så gå inn i Sola HK appen nå, for å sikre deg din plass – vi skal gi alt på parketten for poeng i hver kamp!

Billetter kan også kjøpes på nett her.