Klar for treningshelg i Bergen! – Sola
Foto: Kenneth McDowell

Klar for treningshelg i Bergen!

Torsdag 6. august setter A-lagstroppen nesen mot Bergen, for en skikkelig treningshelg som et ledd i oppkjøringen mot årets sesong.

Før avreise skal jentene ha en felles styrkeøkt og drar deretter direkte til Bergen klokken 13.00.

Som tidligere år skal jentene bo i Fanahytten, og i tillegg til trening og kamp vil helgen benyttes til å bli bedre kjent med nye lagvenninner og sosialt samvær.

I helgen møter Solajentene Fana både til kamp og felles trening. Her fra et tidligere oppgjør i Åsenhallen. Foto: Kenneth McDowell

Fredag starter jentene med en treningsøkt på formiddagen før vi møter Fana til kamp klokken 18:00.

Lørdag blir det en fysisk økt fra klokken 10 – 11, før det senere på dagen blir en trening sammen med Fana på ettermiddagen.

Søndag møter vi Tertnes til kamp klokken 12:00, før vi igjen setter oss i bilen og setter kursen tilbake igjen mot Sola.

Søndag møter vi Tertnes til kamp! Arkivfoto: Kenneth McDowell

Jentene har allerede hatt 2 gode treningsuker bak seg etter de startet opp mandag 20. juli – og skal også trene dagene før avreise til Bergen.

Helgen blir spennende når vi igjen skal få lov til å måle krefter mot 2 andre lag fra REMA 1000 ligaen, og igjen få litt kamptrening. Det har blitt mange måneder siden sist kamp, og både trenere og spillere gleder seg til igjen å få spilt.

Følg med oss i sosiale medier for flere bilder fra helgen i Bergen 🙂
Sola finnes både på Instagram og Facebook.