Kjente og ukjente fjes – Sola
Ida Marie Lerøy

Kjente og ukjente fjes

I løpet av sesongen har blant annet Ida Marie Lerøy bidratt siste halvdel av sesongen. På trening har unge talentfulle spillere bidratt, samt tidligere Sola-spillere som har kommet på visit. Kimberley og Sara har kommet tilbake etter skade, og Aleksandra takker for et lærerikt år i Stavanger.

Ida Marie Lerøy kommer fra Kristiansand og spill i AK28. Nå bor hun i Stavanger og ønsket å bidra hos oss. Ida Marie markerte seg tidlig med råe taklinger i forsvar da hun debuterte i Bergen. Les mer her i Solabladets artikkel.

Talentfulle ungjenter
Vi har stadig unge spillere på hospitering, blant annet fra Stavanger IF, Hinna, Ålgård og yngre rekker. Selv om mange ofte er litt sjenerte i starten har de vist vilje og pågangsmot på treningene. Blant de som er fast tilstede har vi bakspillerne Johanne Basso (bildet under) og Celine Bjelland Bjørnevoll, som har spilt denne sesongen for 2.divisjon Stavanger/Sola.


Tilbake etter skade
Målvakten Kimberley Bleivik var såvidt å se på banen forrige sesong, men har operert korsbåndskade og vært ute i lang tid. Nå har månedene gått, oppfølgingen og treningen har vist resultater. Gledelig var vår canadiske spiller med i troppen de siste kampene av sesongen. Vi håper knærne vil forbli skadefrie og at formen vil stige 🙂

Ungjenta Sara Aarsvoll Svarstad (bildet under) var uheldig på en hyttetur midt i sesongen, hvor et bein i leggen knakk og hun måtte tilbringe flere uker med gips og krykker. Også hun har med oppfølging og god trening kommet tilbake på parketten. Det skal ikke stå på innsatsen til denne jenta! Nå er hun 100% klar for oppkjøring og ny sesong.

Kjente fjes på visit
Tidligere målvakt Anne Stav gjestet treningene fra tid til annen frem mot kvalikkampen. Dessuten har mødrene Irene Brekne Hamre og Vibeke Mæland tatt på seg treningstøyet og tatt turen til Åsenhallen. Lene Tønnesen har også jevnlig bidratt på trening og var med troppen i kvalikkampen mot Fredrikstad på hjemmebane. Det er kjekt for gruppa å få besøk av tidligere Sola-spillere. Kanskje de planlegger comeback?

Aleksandra – takknemlig for erfaringen
Vår serbiske målvakt takket for seg på siste trening før hun dro tilbake til hjemlandet sitt. Hun uttrykte at hennes år i Sola har vært fantastisk og hun har lært mye både håndballmessig og personlig. Aleksandra venter spent på resultater fra Bergentesten som avgjør om hun kommer inn på universitet i Norge til høsten. Hun trives godt i landet og ønsker å ta utdanningen sin her. I løpet av dette året har hun lært seg imponerende godt norsk. Vi ønsker Aleksandra lykke til 🙂


Aleksandra Djurkovic

 

Av Malene Folkvord