Kimberley er imponert over Sola sin start i REMA 1000 ligaen! – Sola

Kimberley er imponert over Sola sin start i REMA 1000 ligaen!

Med sesongen godt i gang – tok vi en prat med tidligere keeper Kimberley B. Ewanovich for å høre hva hun tenkte om årets sesong så langt fra sidelinjen.

Kimberley la som kjent opp etter fjorårets sesong – og er nå i full jobb i tillegg til å være mamma for lille Stella!

Livet som småbarnsmamma og i full jobb er travelt, og krever mye. Når hun skal svare på spørsmålet om hun har vært på en av våre hjemmekamper er svaret hennes:

For å være helt ærlig jeg har ikke hatt mulighet å se en hel kamp med 100% fokus. Enten er jeg på Viking kamp med Stella for å se på mannen min spille, samtidig som jeg har Sola kampen på mobilen. Eller så ser jeg på begge kampene hjemme, med en kamp på TV og den andre på PC. 

Hun er allikevel imponert over hva Sola laget har utrettet så langt i sesongen.

Jeg synes Sola HK har hatt en veldig bra start på sesongen så langt. Jeg føler Steffen har gjort en god jobb til å finne ut hva jentene gjør best individuelt, og hvordan å få det frem på en kollektiv måte. 
Jeg synes og at det er veldig kjekt å se Martine frisk og tilbake på banen, og ikke minst at Amalie er tilbake på Sola. 🤩 

Livet som «håndballpensjonist» trives hun godt med, selv om hun også savner å være en del av Sola jentene. Hun får nå mye mer tid til å tilbringe masse tid med lille Stella, og ut i fra videoen vi fikk oversendt av Kimberley er det tydelig at Stella kanskje også blir å finne i keeperdrakt i Sola om noen år 🙂

En kanonredning av Esmeralda under Vipers kampen – og Stella heier engasjert hjemme fra sofaen. Video: Privat