Ine går inn i keeper-teamet! – Sola

Ine går inn i keeper-teamet!

Ine Skartveit Bergsvik vil fra neste sesong bli en del av keeper-teamet sammen med Rinka Duijndam og Amalie Frøland. Hun er glad for å være tilbake i barndomsklubben sin, som en fast spiller i A-troppen. 

Ine har flere sesonger bak seg i Sola. Hun spilte for klubben frem til hun var 16 år, og har etter det spilt noen få sesonger i SIF og Ålgård. Men heldigvis har hun alltid vendt tilbake til Åsenhallen, og har nå signert for sesongen 22/23.

21 åringen gleder seg til sesongen, og er allerede godt i gang sammen med laget med oppkjøringen.

Jeg ser frem til å være med neste sesong, og få spille i REMA 1000 ligaen og Europaliga. Jeg tror at klubben og laget vil utvikle seg enda mer i årene fremover, og det gleder jeg meg til å være en del av. Personlig er dette en god arena og mulighet for å videreutvikle meg, og jeg tror det blir et spennende år.

Ine Skartveit Bergsvik


Med Ine sin signatur er keeper-teamet for neste sesong komplett, og Ole-Andre Lerang er med videre som keeper trener. Med ander ord – det er bare å glede seg til ny sesong!