I helgen arrangeres Solamessen i Åsenhallen – Sola

I helgen arrangeres Solamessen i Åsenhallen

Fredag 4. og lørdag 5. november byttes parkett og håndball-klister ut med over 100 utstillere som stiller ut og selger sine flotte produkter. Over 240 standplasser vil stå klare med unike og selvproduserte produkter! Du er hjertelig velkommen til en av Rogalands største bruksmesser!

Sola Håndball har siden 2016 arrangert Solamessen, og har de fleste år et sted mellom 6-8000 besøkende. Det er flere av utstillerne som har deltatt flere år, og i år er det også flere nye som stiller som utstillere.

Det vil være stor variasjon i utvalget og alt fra strikk og søm av barneklær, voksen-klær, keramikk, smykker, glasskunst og mye, mye mer vil være mulig å finne her.

Solamessen 2022 har følgende åpningstider:

Fredag 4. november: 10.00-18.00
Lørdag 5. november: 10.00-17.00

Messen har gratis inngang og gratis parkering. NorEngros kafe og kafe i B-hallen vil være åpen, med salg av god mat, kaffe og kaker begge dagene.

Velkommen til Solamessen 2022 - her har du en gyllen anledning å starte årets julehandel med flotte og unike produkter allerede nå.


På årets messe finner vi flere utstillere som har deltatt i mange år, men gleder oss også over at flere nye har meldt seg på – og ser frem til å bli bedre kjent med dem og deres produkter. Dette er en messe der alle vil finne noe de liker. Det er også salg av god mat, kaffe og kaker begge dager i kafeen, så her kan publikum kose seg mens høsten stormer utenfor. Velkommen!

Siri Forgaard, prosjektleder Solamessen