Gran Canaria og Europaligaen venter! – Sola

Gran Canaria og Europaligaen venter!

Denne sesongen er det kun en kvalifiseringsrunde som står mellom oss og et gruppespill i European League. I fjor nådde vi helt til kvartfinalen i den gjeve turneringen - og vi er klare for å kjempe oss videre også i årets sesong. 

Laget går nå inn i en svært viktig uke, med ett tett kampprogram. Borte og hjemme-oppgjør mot spanske Rocasa Gran Canaria, der vinneren sammenlagt er klar for gruppespill i EHF European League, og bortekamp i NM mot Fana hvor vinneren går videre til Final 8 i Arendal i februar 2023.

Utfallet av disse kampene bestemmer hvordan starten på 2023 vil se ut for Sola, og vi vil ha med oss alt.

Vi møter Rocasa Gran Canaria, som tidligere har vunnet European Cup både i 18/19 og nå sist i 21/22 sesongen. Per dags dato ligger de på en andreplass i den spanske eliteserien «Division de Honor Feminia».
Med andre ord – de to kampene mot det spanske laget blir ikke enkelt, og Sola må stille fokusert og forberedt, om man skal ha sjansen å nå gruppespillet i Europaligaen.

Slik kan du se bortekampen!

Vi håper mange rigger seg til foran skjermen, førstkommende søndag 4. desember klokken 13:30. Kampen kan du se her på YouTube. 

I tillegg vet vi at det finnes mange ferierende og fastboende nordmenn på Gran Canaria, og vi vil ha alle dere på kamp på søndag! Billetter kjøpes i døren i hallen «Antonio Moreno Telde» (Kart her), og koster 10 €. 

Når EM-mesterskapet ble forflyttet til november i år, så får dere allikevel sjansen til å oppleve europeisk topp-håndball i desember!